Biografen Penthouses

Högt upp på Ruddammsbacken, mitt i en park med utsikt över hela innerstaden, uppför Axxonen Properties Biografen Penthouses. De nybyggda bostäderna utgör två nya våningar ovanpå bostadshuset Biografen.

Biografen är byggd 1939 i tidsenlig arkitektur, och konverterades till bostäder 2013. Byggnaden är en fristående solitär med fritt ljusinsläpp. Biografen Penthouses består av 40-talet lägenheter där i stort sett samtliga har balkonger och några även glasade burspråk. Allt för att ta tillvara på den fantastiska utsikten från de högt belägna bostäderna. Som namnet antyder finns också en egen biograf i fastigheten som alla boende har tillgång till – perfekt både för vardagsmys och barnkalas.

Husets läge är en optimal blandning av stillhet och puls. Ruddammsbacken är en charmig ficka av Östermalm på gränsen till Vasastan och på kort avstånd finns innerstadens mest attraktiva kvarter. Men också naturen – Lill-Jansskogen, Norra Djurgården och Brunnsviken ligger alla inom räckhåll för härliga promenader och löprundor eller en tur på isen vintertid.

Axxonen Properties förvärvade Biografen Penthouses av Oscar Properties i oktober 2017.

Intresseanmälan

Genom att godkänna ger du oss rätten att spara dina uppgifter. Vi kommer att hantera dina uppgifter med högsta respekt och du kan när som helst avsluta ditt intresse eller be oss att ta bort dina uppgifter för gott.

Projektinformation

Område: Östermalm, Stockholm
Antal bostäder: 42
Storlek: 1 – 4 RoK, 28 – 90 m²
Byggstart: 2018
Inflyttning: 2019

Mer info kommer inom kort.